presència digital

Marca i reconeixement digital

La teva presència digital és massa important com per deixar-la en mans de distribuïdors i altres actors del mercat. T'ajudem a construir la teva marca i a obtenir visibilitat

 • Informació de marca
 • Informació de producte/catalogo
 • Gestió del contingut multicanal
 • Captació de públic objectiu
Thumb
Thumb
Portals

Portals per als teus clients

Genera el teu portal d'autoservei per simplificar els punts de contacte amb els teus clients B2B i adàpta-ho a les necessitats específiques com a empresa i client.

 • Personalització de preus
 • Gestió de catàleg
 • Gestió de disponibilitat
 • Gestió de factura i albarans
 • Informació sobre terminis i lliuraments
Ecommerce

Ecommerce per a resellers o clients finals

Amplifica les teves oportunitats de venda b2b des del canal online, en un entorn segur i estable, amb l'experiència d'usuari com a factor clau per potenciar les teves vendes.

 • Ecommerce
 • PIM (Product Information Manager)
 • CRM (Customer Relationship Management)
 • Passarel·les de pagament segur
Thumb
Thumb
Integració i orquestració

Integració i orquestració

No dediquis el teu temps a completar processos que puguis integrar i automatitzar. Connecta el teu CMS amb el teu CRM, PIM, LMS, ERP, app o altres serveis basats en el núvol.

 • CRM (Customer Relationship Management)
 • ERP (Enterprise Resource Planning)
 • LMS (Learning Management System)
 • PIM (Product Information Manager)
 • E-commerce
 • Automatizació de processos

Descobriu aquests casos d'èxit compartits

Les nostres solucions digitals potencien el negoci dels nostres clients.

Bellota
BELLOTA.COM

Un projecte digital per al mercat global

Una gran experiència de marca per als seus usuaris en tots els canals: unificant branding, contingut, informació de producte i processos de venda.

Un repte multiidioma i multiregió

Detecció automàtica del país i l' idioma de l' usuari. Repositori global flexible amb configuració regional específica.

Sites específics de país amb personalització de l' oferta de productes en base a la zona geogràfica de procedència de l' usuari.

Lloc web orientat a diferents segments del mercat final (agricultura, construcció, taller, etc.) Accés a eines específiques per a distribuïdors (inventari, control de reparacions i incidències, facturació, etc.)

Les noves fitxes de producte s'integren en temps real amb el PIM (Product Information Management) per mostrar tota la riquesa del proidcut i les seves especificacions.

Les noves fitxes de producte permeten geolocalitzar l' usuari i mostrar-li els punts de venda més propers a la seva ubicació. Accés a la disponibilitat de producte per distribuïdors mitjançant la integració del PIM amb l' eina retail connect.

Integració del mòdul constructor de formularis Ibexa amb el CRM de Bellota Els registres dels formularis del lloc web entren directament com a leads al CRM.

B:SM:

Digitalització de l' entorn de trebal

Una plataforma digital que integra en un únic espai totes les àrees de negoci, donant suport a més de 1.700 empleats.

Plataforma integrada

L' empleat disposa d' accés directe a tota la informació relativa al seu treball, així com als seus comptes corporatius de Microsoft 365 o Moodle LMS.

Cada departament té les seves pròpies necessitats, per la qual cosa les funcionalitats i la seva visualització s' adapten segons el seu perfil per augmentar la seva productivitat.

S' eliminen les limitacions del sistema anterior i es facilita la consulta i gestió des de qualsevol dispositiu, sigui desktop, mobile i tablet.

Els gestors poden accedir a un panell de gestió centralitzada des del qual realitzar tasques com gestionar documentació, comunicació o cites.

B:SM
ISI website
ISI

Una experiència online personalitzada

Definició i adopció d' una estratègia global i internacional per a la gestió de la informació i comunicació online.

Experiència d' usuari geolocalitzada

Sistema de gestió de continguts centralitzat i escalable per donar suport a la personalització segons el país des del qual es connecti el client potencial.

Espai online privat per a empleats per centralitzar la informació i documentació corporativa, comercial i màrqueting, així com eines TIC.

Desenvolupament d'una app per a dispositius mòbils, personalitzada per al personal de vendes i connectada amb el seu PIM (Product Information Manager) de productes.

Solució robusta, segura i escalable per a la creació i administració centralitzada de múltiples llocs web des d'un únic panell de control web.

Grup Mutuam

Una intranet per a empleats

Desenvolupament integral d' una intranet per a empleats en la qual centralitzar la comunicació corporativa, recursos i sol.licituds.

Experiència d'usuari (UX)

Conceptualització des dels fonaments per optimitzar la usabilitat, començant per l' arquitectura de la informació i wireframe.

Anàlisi funcional detallada i definició de requeriments tecnològics per integrar la intranet amb el seu ERP, CRM, Microsoft 365 i autenificació segura.

Desenvolupament d' un dashboard d' analítica amb capa de dades personalitzada que combina les mètriques d' interacció amb la segmentació d' empleats de l' ERP.

Grup Mutuam
Shape
DIGITAL TRENDS

Descarrega't aquests eBooks

Les nostres solucions digitals potencien el negoci dels nostres clients.

Diversificació de vendes

Com les empreses B2B poden diversificar els seus canals de vendes digitals

Infinitum Digital i Ibexa et permeten avaluar amb aquest eBook les teves opcions i centrar l'atenció en les implicacions de diversificar els teus canals de vendes digitals.

Solicitar eBook
EVOLUCIÓ B2B

Els cinc passos cap a la maduresa digital B2B

Et mostrem com les empreses B2B poden transformar-se de manera realista, pas a pas.
Solicitar eBook
Oficines

Rambla Iberia, 97 - 08205 Sabadell
Barcelona - ES

Telèfon
+34 93 726 41 99

Explica'ns el teu projecte

Contactar