Política de privacitat

Responsable. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'informem que Infinitum Digital Transformation SL (Des d'ara Infinitum Digital) és el titular del web https://infinitumdigital.net/, amb NIF B-67007195 i domicili a Av. Francesc Macià, 60 (Planta 10, Oficina 2). 08208, Sabadell (Barcelona).

Podeu contactar, a més d'estar a la seva disposició en la direcció que els hem facilitat, fent servir els següents mitjans: per correu electrònic a: info@infinitumdigital.net

 

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades està basada en el consentiment que se li sol·licitarà en qualsevol formulari de contacte, de compra, de registre o per correu electrònic. L'usuari que faciliti dades personals través de qualsevol formulari de la web de Infinitum Digital, està proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal (d'ara endavant les Dades Personals). La informació personal que ens faciliti a través de qualsevol formulari d'i en els correus electrònics, passarà a ser introduïda en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Infinitum Digital, i es mantindrà confidencial i protegida.

En aquest sentit, Infinitum Digital informa els usuaris que, en compliment de l'art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, aquesta entitat té fitxers amb dades personals, adequadament notificats i registrats davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en compliment del RGPD 679/2016 disposa d'un Registre d'Activitats. Per tot això, l'usuari accepta de forma expressa i plenament i sense reserves que Infinitum Digital tracti les seves dades personals de forma automatitzada i incorpori en el fitxer de tractament amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els seus serveis. En l'epígraf finalitat li detallem àmpliament amb quina finalitat tractem les seves dades personals.

Si desitja subscriure's a les nostres comunicacions, únicament haurà indicar el correu electrònic i acceptar la política de privacitat.

Aquesta política de privacitat descriu la recopilació i l'ús que fem de la seva informació personal. Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades obligatòries per utilitzar qualsevol formulari de contacte.

 

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

Tota la informació personal, dades de caràcter personal, que tenim de vostè ens l'ha facilitat a través dels formularis del web o en els correus electrònics.

Tipus de formularis de contacte que es presentaran a la web:

Formulari de contacte: sol·licitar informació.

Les categories de dades que es tracten són:

 • Nom complet.
 • Correu electrònic

No es tracten dades especialment protegides.

Visita la web de Infinitum Digital no suposa que l'usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix.

L'usuari tindrà l'opció de prestar la seva acceptació i consentiment al tractament de les seves Dades Personals per part de Infinitum Digital de conformitat amb la present Política de Protecció de Dades. No obstant, si no accepta els termes de la Política de Protecció de Dades que se li demani en les diferents caselles de validació inequívoca de consentiment, l'usuari no podrà utilitzar qualsevol formulari de contacte.

Infinitum Digital prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin Dades Personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En cas de ser menor de divuit anys i no haver dit consentiment, no faciliti Dades Personals a Infinitum Digital ni utilitzi els nostres serveis.

L'usuari ha de facilitar a Infinitum Digital les Dades Personals que se li puguin requerir en utilitzar qualsevol formulari de contacte. Les Dades Personals seran tractades amb el grau de protecció legalment exigible per garantir la seguretat dels mateixos i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, sent l'usuari conscient i acceptant que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

 

Finalitat. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Infinitum Digital tractem la informació que ens facilita per gestionar els esdeveniments, les inscripcions, les compres que realitzin els usuaris, així com les consultes rebudes per contactar l'usuari.

En resum, del que s'ha dit fins ara, la informació personal que ens faciliti a través dels diferents formularis i en els correus electrònics, es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, ni es lliurarà a terceres persones sense el seu consentiment, d'acord amb els principis de protecció de dades de la llei espanyola LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal i RD 1720/2007, de 21 de desembre, de Reglament de Desenvolupament), així com el RGPD 679/2016. Per complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per protegir les dades personals que ens facilitin, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d'aquestes dades personals.

El nostre compromís:

 • Prometem protegir la seva intimitat i tractar de forma confidencial la informació que proporcioni.
 • La informació que proporcioni serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultar o referent als serveis contractats.
 • No revelarem la seva informació personal a tercers sense el seu consentiment.

L'usuari haurà d'emplenar els formularis que es continguin amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a Infinitum Digital, o a tercers com a conseqüència de la inobservància de tals aspectes.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades de contacte enviats per correu electrònic s'eliminaran un cop es gestioni la consulta. Les dades de facturació es conservaran el període fiscalment obligatori. Si vostè està donat d'alta a les nostres comunicacions informatives, es conservaran tret que vostè es doni de baixa de la mateixa.

 

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Aquestes dades seran tractades per Infinitum Digital i els col·laboradors del Responsable en cas que fos necessari, i seran sotmesos a secret professional per poder prestar-li el servei sol·licitat. S'utilitzaran les següents plataformes externes per a l'enviament de newsletter si vostè es subscriu:

 • Per a la gestió d'enviaments de correus electrònics s'utilitzarà la platarforma Mautic, situada en territori UE, en els servidors de Google Inc.
 • Les dades que Introduïsca en qualsevol formulari passaran a emmagatzemar i tractar-se en la plataforma Mautic, gestionada per Infinitum Digital amb seu a Sabadell.
 • Aquest portal web està allotjat en els servidors de Infinitum Digital, amb seu a Sabadell.

 

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Infinitum Digital estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Té sempre dret a exercir els seus drets d'informació, accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals que ens hagi proporcionat, que estableix la RGPD 679/2016. Pot fer-ho a la següent adreça: info@infinitumdigital.net, o bé, per escrit al seu domicili social situat a Av. Francesc Macià, 60 (Planta 10, Oficina 2). 08208, Sabadell (Barcelona).

 

Consideracions preliminars

Infinitum Digital, vol garantir tots els drets relacionats amb la privacitat dels nostres usuaris, i assumir els requisits que marca la legislació espanyola (Llei Orgànica 15 / 1999,13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, BOE 14/12/1999 , i en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, BOE 12/07/2002).

D'aquesta manera, si decidiu utilitzar els formularis de Infinitum Digital, sol·licitarem les dades estrictament necessàries per a la consecució de la fi a la qual està destinada aquest apartat del web, que no és altra que la de facilitar la comunicació entre els usuaris i Infinitum Digital: informar sobre notícies, novetats i promocions. A aquest efecte, requerirem, com a mínim, les dades de caràcter personal, com: empresa, nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, fax, mòbil.

El seu tractament estarà enfocat únicament a la consecució d'aquests objectius.

En prémer "ENVIAR" al formulari, l'usuari dóna el seu consentiment al tractament d'aquestes per al compliment del servei.

Comunicació a través del correu electrònic

Des d'Infinitum Digital volem que els nostres usuaris puguin conèixer a través del correu electrònic de forma ràpida, personal i gratuïta, les notícies, novetats i promocions de la nostra empresa.

Per aquest motiu, Infinitum Digital difon, exclusivament als usuaris que prèviament ho hagin autoritzat, un informe dels aspectes relacionats amb notícies, novetats i promocions relacionades amb el nostre establiment i altres informacions que siguin considerades d'interès per als usuaris i, circumstancialment, altres serveis que Infinitum Digital consideri d'interès encara que no siguin propis.

Entenem que concediu l'autorització prevista en el paràgraf anterior quan, al mateix temps que sol·liciteu i ompliu les dades del formulari de contacte, Infinitum Digital informa degudament sobre la possibilitat de l'enviament de notícies i l'usuari no s'hi oposa.

Infinitum Digital estableix un mecanisme principal mitjançant el qual, els usuaris que ho sol·liciteu, podeu quedar exclosos d'aquest servei de manera senzilla i gratuïta. Per això, l'usuari ha d'enviar un correu electrònic des del compte on rep la informació de Infinitum Digital, amb l'assumpte: REMOVE. Aquesta explicació també apareixerà detallada al peu de tots els correus que s'envien des d'Infinitum Digital

 

Consentiment de l'usuari

Les dades personals dels nostres usuaris s'emmagatzemen en una base de dades propietat d'Infinitum Digital, que garanteix els mitjans oportuns de caràcter tècnic i estructural, per prevenir la integritat i la seguretat de la informació personal que aporteu.

Les dades recopilades són les adequades, pertinents i no excessives en relació a l'àmbit, les finalitats i els serveis determinats, explícits i legítims de Infinitum Digital. Aquestes dades no seran accessibles ni seran cedides per a l'explotació a terceres empreses. En aquest sentit, Infinitum Digital es compromet a no revelar cap d'aquestes dades ni a compartir amb altres empreses.

 

Dret d'oposició, correcció i actualització de dades

L'usuari té dret a accedir a aquesta informació, la, si les dades són incorrectes i a donar-se de baixa del fitxer. En aquest últim cas, Infinitum Digital perd la informació automàticament.

 

ICANN - Drets i Responsabilitats dels Registrants Sota l'Acord d'Acreditació de Registradors de 2009

https://www.icann.org/resources/pages/responsibilities-2014-03-14-es

 

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per oferir un millor servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Trobareu més informació a la nostra Política de Cookies.

A continuació, els oferim informació detallada sobre els tipus de cookies emprades a infinitum.net:

Les cookies constitueixen una eina emprada pels servidors web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants, permetent identificar durant la seva visita en línia a Infinitum Digital. És un identificador únic, en forma de fitxer de text, que alguns servidors remeten al dispositiu de l'usuari, permetent així millorar tant la qualitat com la seguretat de la pàgina web. Ha de tenir en compte que les galetes no poden danyar el seu equip i, a més, el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors. Tenen una data de caducitat, que pot oscil·lar des del temps que duri la sessió, fins a una data futura especificada, a partir de la qual deixen de ser operatives.

Cookies analítiques: són aquelles que tenen un propòsit de manteniment periòdic, garantint el millor servei possible a l'usuari i recopilant dades estadístiques de l'activitat.

Cookies estrictament necessàries: aquelles que faciliten una correcta navegació, permetent efectuar el pagament de béns o serveis sol·licitats per l'usuari, o bé, cookies que serveixen per assegurar que el contingut de la web es carrega correctament.

Cookies de tercers: són aquelles utilitzades per xarxes socials o per complements externs de contingut. Possibiliten a l'usuari facilitar informació de la nostra web a altres pàgines.

 

Com modificar la configuració de les cookies

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies de infinitum.net qualsevol altra pàgina web, utilitzant el seu navegador. A cada navegador l'operativa és diferent, la funció de 'Ajuda "li mostrarà com fer-ho.

 • Internet Explorer: windows.microsoft.com/es-xl/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie="ie-10 "
 • FireFox: support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies
 • Chrome: support.google.com/chrome/answer/95647?hl="es "
 • Safari: www.apple.com/es/privacy/use-of-cookies/

A més, també pot gestionar el magatzem de cookies al seu navegador a través d'eines com les següents: