Infinitum Digital, nou partner de referència d'AMEC

AMEC incorpora Infinitum Digital com a partner de referència en la consultoria i implementació de solucions de Transformació Digital per al sector industrial. 

En què beneficia aquest acord a les empreses que formen part d'AMEC?  

Infinitum Digital es converteix en aliat estratègic d'AMEC per fomentar la innovació digital, la millora de processos i l'increment del nivell de Transformació Digital de l'ecosistema AMEC. 

Amb el present acord, posem a la disposició d'AMEC la nostra experiència i la del nostre partner tecnològic de referència internacional Ibexa, en l'àmbit de projectes B2B com Bellota, Essilor, DQS, Dymax, Swissport, Atlantic Pro o Bott, entre d'altres. 

En imatge, d'esquerra a dreta, Joan Tristany (Director General d'AMEC) y Àlex Net (Director General d'Infinitum Digital) 

Què és AMEC?  

AMEC és una associació empresarial privada sense ànim de lucre que, des de 1969, fomenta l'exportació i internalització de les empreses en diferents sectors de producció, basant-se en la competitivitat, l'anticipació, l'adaptabilitat, la col·laboració, la glocalització i la sostenibilitat. 

-

AMEC contribueix al fet que l' activitat de les empreses industrials internacionalitzades es desenvolupi en un escenari el més favorable possible, impulsant la competitivitat, la riquesa i l' ocupació mitjançant els 5 pilars bàsics de la seva proposta de valor que es resumeixen en: 

 1. Assessorament i contactes estratègics per a l' expansió internacional
 2. Formació i coneixement per millorar la competitivitat
 3. Col·laboració entre els membres i l'ecosistema d'AMEC 
 4. Recerca en tendències per anticipar-se al context internacional 
 5. Acció de lobby per ubicar la indústria en el lloc que li correspon  

Dins del seu ecosistema, AMEC inclou: 

 1. Experts
 2. Administracions i organitzacions públiques com ICEX, CDTI o ICO
 3. Xarxes internacionals com la European Cluster Collaboration Platform
 4. Fires i congressos internacionals 
 5. Socis 
 6. Entitats multiplicadores com PIMEC o UNE
 7. Centres de coneixement com LEITAT, EURECAT o Barcelona Activa 
 8. Mitjans de comunicació
 9. Mecenes com Allianz, Cofides o IESE  

Una tasca conjunta a la qual se suma Infinitum Digital, com a experts en consultoria i implementació de projectes de Transformació Digital per a la indústria i els seus emprenedors.  

Cerimònia de reconeixement a les empreses Positive Industry 2023

Un nou repte per a Infinitum Digital  

Finalitzem agraint a AMEC la seva confiança, per obrir-nos les portes al seu dinàmic ecosistema i brindar-nos la possibilitat de contribuir positivament a la creació d'una indústria protagonista i sostenible. Infinitum Digital estarà present per ajudar la Indústria a aprofitar l'immens potencial que ofereix la Digitalització i per co-crear, amb l'ecosistema AMEC, iniciatives que condueixin a la productivitat i la sostenibilitat. 

¡Gràcies per acollir-nos en el vostre ecosistema AMEC!