Explorem el futur de la personalització al Web Summer Camp 2024

Els pròxims 4, 5 i 6 de juliol estarem a Croàcia al Web Summer Camp (WSC) 2024, on el nostre General Manager, Álex Net, parlarà sobre diversos mètodes i estructures conceptuals per aplicar la personalització en projectes digitals.

El dijous, 4 de juliol, Infinitum Digital participarà al Web Summer Camp 2024, amb una conferència sobre diferents enfocaments i marcs conceptuals per implementar la personalització en projectes digitals. 

Web Summer Camp, un viatge d'aprenentatge

El Web Summer Camp és un esdeveniment anual que s'organitza des de 2012 amb un enfocament orientat a l'aprenentatge pràctic i a l'intercanvi d'experiències entre experts de l'àrea.

Aquesta trobada reuneix professionals web de tot el món que durant tres dies comparteixen espai a Croàcia per aprofundir en diferents temes relacionats amb el desenvolupament web, el disseny i l'experiència d'usuari, tecnologia i innovació i negoci.

L'edició de 2023 va ser tot un èxit:

  • 60 hores de tallers pràctics
  • 30 ponents de tot el món.
  • 7 conferències.

Pots accedir a l'agenda de l'esdeveniment de 2024 a través d'aquest enllaç

Lessons Learnt in Personalization

Els pròxims 4, 5 i 6 de juliol estarem a Optatija, Croàcia per continuar ampliant els nostres coneixements i intercanviar impressions amb grans professionals de l'àmbit web.

El dijous, 4 de juliol, de 10.00 h a 12.00 h, Álex Net, el nostre General Manager, imparteix la conferència “Lessons Learnt in Personalization” on parlarà sobre diferents enfocaments i marcs conceptuals per implementar la personalització en projectes digitals.

El nostre objectiu és obrir un espai compartit on puguem aprendre, inspirar-nos i debatre sobre la implementació de la personalització en diversos projectes digitals. Ens enfocarem en mètodes pràctics que han estat clau per liderar amb èxit aquests projectes, subratllant la necessitat de secundar-nos en marcs conceptuals robustos i el concepte de maduresa digital per modelar el desenvolupament i èxit d'un projecte.

Un aspecte crucial que abordarem són els aturadors comuns en la implementació de la personalització i les estratègies efectives per superar-los. Volem destacar com les persones i els equips poden aprofitar la personalització per crear experiències digitals significatives sense esforç. La personalització no es tracta només d'utilitzar la tecnologia correcta, sinó de com fer-la servir per millorar la interacció de l'usuari i oferir experiències úniques.

Uneix-te a nosaltres per descobrir com portar la personalització en projectes digitals a un nou nivell d'eficàcia i significat.

T'esperem! 

Vols saber-ne més?

Si no pots acudir al Web Summer Camp 2024, però t'agradaria conèixer més sobre la personalització en projectes digitals escriu-nos, ens encantarà conèixer el teu projecte.